Politika privatnosti

Molimo vas da pažljivo pročitate naše uslove

Naša veb adresa je: https://aquadream.rs. Ova veb adresa je veb prodavnica privrednog društva Aqua Dream doo Beograd.

Opšti uslovi kupovine

Kada posetite sajt www.shop.aquadream.rs i prilikom svake vaše kupovine, važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje predstavljamo detaljnije u tekstu koji sledi. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam date određene podatke o ličnosti,  kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše porudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika I da ce podatke koje kupac odnosno korisnik sajta ostavi koristiti, čuvati i obradjivati  u skladu sa namenom zbog koje su prikupljeni I u granicama važećih propisa.

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Republike Srbije, posvećeni smo zaštiti privatnosti naših kupaca i posetioca sajta .

Korisnik preuzima odgovornost za tačnost ličnih i kontakt podataka. 
Kontakt informacije se koriste samo u slučajevima gde je potrebno direktno kontaktirati kupca i povremeno slanje informativno-promotivnog materijala. Lične i kontakt informacije neće biti korišćene ni za koju drugu svrhu i neće se ustupati trećim licima. Podatke čuvamo u skladu sa zakonom o zaštiti ličnih podataka. 

IP-adresu korisnika/kupca koristimo isključivo za rešavanje problema sa serverom i unapređivanje našeg portala. 

Kolačići/Cookies

Kolačići su mala datoteka koja sadrži niz slova i brojeva, a koja se sačuva na računaru kada korisnik poseti neku internet stranicu. Prilikom svake sledeće posete, internet stranica dobija informaciju iz ove datoteke i na taj način prepoznaje korisnika/posetioca. 

Zašto su nam potrebni?

Kolačići nam pomažu u merenju posete internet stranice https://aquadream.rs. Ovim procesom se ne sakupljaju lični podaci o pojedinim korisnicima. Isključiva namena kolačića je unapređenje korsničkog iskustva u internet prodavnici https://aquadream.rs

Internet prodavnica upotrebljava sistem za ponovno traženje. Podaci za ponovno traženje se anonimno čuvaju u sistemu za ponovno traženje, koji se koristi kako bi se korisniku plasirala nova ponuda. Ukoliko ne želite da koristite kolačiće, jednostavno ih izbrišite iz svog pretraživača.