Uslovi i politika prodaje

Opšti uslovi kupovine

Kada posetite sajt https://aquadream.rs i prilikom svake vaše kupovine, važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje predstavljamo detaljnije u tekstu koji sledi. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Opis proizvoda

Aqua dream d.o.o. garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda. Aqua dream d.o.o. nastoji da sve proizvode na sajtu opiše što je tačnije moguće. Proizvodi su predstavljeni po brendovima i grupama. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@aquadream.rs Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak , pružamo Vam mogućnost zamene proizvoda ili povrata. Za više informacija možete pogledati sekcije „Povrat robe“ i „Reklamacije“ (u nastavku).

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na sajtu www.shop.aquadream.rs su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om. Plaćanje drugom valutom nije moguće.

Obavezujemo se da Vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine. Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju narudžbenice. Za više informacija o troškovima transporta, molimo pogledajte stranicu Dostava.

Pravo potrošača na odustanak od ugovora – Zakon o zaštiti potrošača(“Sl. Glasnik RS” , br 62/2014 I 6/2016 -dr. zakon)

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz čl 34. i  35. ovog zakona (u daljem tekstu: odustanak od ugovora).

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovlovnih prostorija ili na drugi nedvosmisleni način . (u daljem tekstu: obrazac za odustanak).

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe.

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Protekom roka od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.

Oblik i sadržinu obrasca za odustanak propisuje ministar nadležan za poslove zaštite potrošača.

Uz račun, dostavlja se potrošaču obrazac za odustanak od ugovora.

Reklamacije

Osnovni cilj nam je da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge prema vašim željama, potrebama i specijalnim zahtevima. Kupac u potpunosti zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.

Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Zahtev za reklamaciju možete preuzeti ovde.

 Za sva vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@aquadream.rs

Reklamacije moraju biti podnete pismenim putem . Obavezno sačuvajte originalnu ambalažu u kojoj vam je pošiljka isporučena. Slikajte ambalažu i proizvod i slike nam pošaljite email-om na info@aquadream.rs sa kratkim obrazloženjem.

Nakon konsultacije sa prodavcem , za proces reklamacije je potrebno dostaviti :

  • proizvod u originalnoj ambalaži
  • garantni list
  • fiskalni račun
  • pismeno kratko obrazloženje
  • Vaš kontakt.

Procedura reklamacije

Troškove vraćanja reklamirane robe snosi kupac, osim u slučaju da je proizvod oštećen ili nesaobrazan ili da je greškom Aquadream-a dobio pogrešan proizvod.

Povrat robe

Ukoliko ste primetili da je paket oštećen, zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), odbijte prijem pošiljke i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod.

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

* ustanovite da vam je greškom dostavljen proizvod koji niste naručili,

* ustanovite da vam je greškom pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i fakturisan i proizvod koji niste naručili ili

  • da ste dobili proizvod kome je istekao rok trajanja ili
  • da ste dobili proizvod koji je oštećen.

Kontaktirajte nas putem telefona ili emaila, kako bismo našli zajedničko rešenje u što kraćem roku.

Uslovi pod kojima ćemo vam omogućiti povrat na ovaj način su sledeći:

* roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena.
* od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane).
* popunili ste i poslali nam Obrazac za jednostrani raskid na e-mail adresu info@aquadream.rs ili je predali kuriru prilikom preuzimanja reklamirane robe.
* Aquadream.o.o.  je potvrdio prijem Obrasca za jednostrani raskid.
* Upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njihovog oštećenja tokom transporta.
* Uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl).

* U roku od 30 dana od prijema urednog artikla Aquadream.o.o.  će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Obrascu za jednostrani raskid.

OBAVEZE POTROŠAČA U SLUČAJU ODUSTANKA OD UGOVORA

U slučaju odustanka od ugovora, popunjenu izjavu o raskidu ugovora na daljinu (koji je dostavljen uz račun prilikom isporuke robe) pošaljite nam poštom na našu adresu.

Rok za odustanak od ugovora iznosi 14 dana, ovaj rok teče od dana kada ste Vi primilli robu ili lice koje ste ovlastili za prijem robe u Vaše ime.

Dužni ste da nam robu u originalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom, vratite bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad ste poslali obrazac za odustanak (Obrazac za odustanak smatra se poslanim danom predaje na poštu i od tog dana teče rok za vraćanje robe prodavcu).

Snosite punu odgovornost ukoliko dođe do umanjenja vrednosti robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Za svako korišćenje preko toga potrošač će odgovarati za umanjenu vrednost robe.

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača, Vi snosite troškove vraćanja robe.

Iznos koji ste platili po osnovu ugovora, biće Vam vraćen najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu.