Pomoć za kupovinu

Načini plaćanja

1. Plaćanje pouzećem (Gotovina)

Plaćanje pouzećem podrazumeva, da proizvode plaćate kuriru prilikom dostave. Cenu poštarine snosi kupac.

2. Plaćanje po predračunu (virman)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa.
Kod izbora plaćanja po predračunu, po završetku kupovine, na e-mail adresu će vam stići ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. 

Plaćanje najlakše možete obaviti e-bankingom ili uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, kao i prenosom sredstava za pravna lica.
nakon što uplata bude vidljiva na izvodu banke pakovanje i dostava proizvoda se organizuje( sto može biti vasa adresa ili adresa našeg magacina. )

Dostava naručenih proizvoda

Aquadream  vrši dostavu proizvoda, preko partnerske kurirske službe, u roku od 3 radna dana. Izuzetak su proizvodi koji se posebno naručuju ili trenutno nisu na zalihama. Rok dostave za takve artikle je uglavnom 30 dana ili prema dogovoru sa kupcem. Ukoliko dostava nije moguća u predviđenom roku, o tome ćemo vas obavestiti i navesti očekivani datum. Dostava se vrši na adresu koju je kupac ostavio kao adresu dostave prilikom online porudžbine. Ukoliko u trenutku dostave, kupac nije kod kuće, sa kurirom se dogovora o novom terminu. Subotom i nedeljom se dostava ne vrši. 

Aquadream, u saradnji sa kurirskom službom, vrši isporuku porudžbina od vrata do vrata na teritoriji Republike Srbije (izuzev Kosova i Metohije). Ne šaljemo porudžbine kupcima van teritorije Republike Srbije.

U slučaju specijalnih, velikih porudžbina moguć je i poseban dogovor o isporuci.